wp448beab4.png
wp40e59ea2_0f.jpg
wpca499e44_0f.jpg

Mixfight  on Tour : Simson KDO fotoreportage ! Bekijk nu de link.

Artikel Algemeen Dagblad : Henk van der Stoep weet van geen ophouden!

Verslag 3de competitie ronde, inclusief foto;s

Verslag  van de competitie ronde op 7 Februari 2009, inclusief foto;s

Competitie 7 Februari 2009

 

 

 

 

 

 

wp08e95846_0f.jpg

 

wpb60214d2.png

A-competitie 7 februari 2009

 

Zaterdag 7 februari was er weer een a competitie wedstrijd. Ditmaal werden wij ontvangen in Amsterdam in het sporthal van Hercules.

 

Alle bekende teams waren wederom aanwezig.

 

Geworsteld hebben Spyros, Singh en Oleksandr. Spyros heeft 2 zeer spannende partijen geleverd tegen o.a. een geimporteerde worstelaar uit het buitenland welke uitkwam voor Sandow Arnhem. Spyros heeft beide partijen nipt verloren in de 84 kg klasse. Ondanks het feit dat Spyros na de weging zelf slechts 77 kg woog heeft hij geen punten weggegeven in staande posities (grieks romeins).

 

Singh kwam uit in de 74 kg en verslaat Ronnie Nierkens in zijn 1e partij. Na een trage start, wint hij op touche in de 2e ronde.

Zijn 2e partij zou hij uitkomen tegen Ali Farazi (Nederlands Kampioen). De partij gaat niet door wegens opgave van Ali Farazi.

Partij 3 was helaas genoeg snel voorbij door de geblesseerde knie en een uitglij-partij (vrije stijl).

 

Oleksandr heeft 3 partijen geworsteld en alle drie de partijen overtuigend gewonnen. Partij 1 wint Oleksandr door opgave van de tegenstander. Partij 2 wint Oleksandr van Benjamin Yoghi, zeer overtuigend. En partij 3 tegen Manmazadze was ook een overtuigende winst (vrije stijl).

 

7 maart is de volgende competitie wedstrijd.